Navigace +420 773 473 912 Facebook

Dětské lyže už se nekupují, ale půjčují!

Každý podzim je to stejné, rodiče řeší lyžařskou výbavu pro své potomky. Někdo lyže dědí po starších sourozencích, někdo kupuje výbavu novou a někdo zase bazarovou. Poslední dobou ale nad vším zmíněným převládá celosezónní půjčování. Děti mnohokráte rostou tak rychle, že na podzim vybraná výbava se během zimy stane nevhodnou. Lyže jsou krátké a boty tlačí. Rychlé řešení v rozběhlé sezóně stojí čas i peníze. To vše a mnoho dalšího řeší právě zapůjčení lyží na celou sezónu.

Jak to celé funguje?

  • Ideální čas na vyřešení lyžařské výbavy je od začátku září do půlky listopadu. Často je i takto včasná návštěva spojena s nějakým zvýhodněním. V tomto období je také klid a čas si o všem popovídat a hlavně vybrat to nejvhodnější lyžařské vybavení.
  • Společně změříme velikost nohy, výšku a děti zvážíme. K tomu přidáme ještě parametr lyžařské dovednosti a můžeme seřizovat vázání na právě vybranou botu. Přidáme hůlky, helmu, brýle či páteřák a sjezdový komplet je na světě.
  • Některým jsou sjezdové lyže málo a berou si snowboardové či běžkové komplety, to umíme také.
  • Veškerou výbavu pak zaznamenáme do počítače a vy máte vystaráno zase do jara nebo do dalšího podzimu, sezóna totiž znamená možnost ponechat si výbavu opravdu celý rok. Je poměrně obvyklé, že lidé chodí pravidelně na podzim a vymění kus za kus celou výbavu. Ušetří tak čas spojený s vracením půjčovny na jaře.

Nejčastěji půjčované dětské sety a kompletní ceník naleznete zde.

Co když noha povyroste během sezóny?

Během zimy se může stát, že noha povyroste či lyže se stanou krátkými. Na to vše je při celosezónním půjčování pamatováno. Stačí přijít s výbavou a my vám ji na místě vyměníme v rámci dané kategorie za vhodnější. V ceně je také jeden servis, takže máte vždy jistotu, že výbava je 100% připravena na lyžování.

Výhody jsou jednoznačné

Největší výhodou celosezónní půjčovny je její cena, kdy nový set kvalitních lyží přijde minimálně na 5000,- Kč a na půjčovně se v klidu vejdeme do dvou tisíc. A to nepočítáme nutnost servisovat a seřizovat lyže, kdy u půjčení tento nezanedbatelný náklad odpadá.

Budeme se na vás těšit na půjčovně!

Za team LyžeGoHome, Honza.

Sezóna končí vždy k 31.10. daného roku.



Akceptujeme tyto benefity

benefit-plus eden-red gallery-beta sodexo logo

Partneři

aberthamski zakladni_male nitro-snowboards-logo-vector blizzard-ski-logo-vector tecnica-ski-logo-vector Nordica_Logo_2017.svg

Spojte se s námi

Pište, volejte, rezervujte nebo se zastavte u nás na prodejně. Jsme vám plně k dispozici.

Otevírací doba

Pondělí:
10:00 - 19:00
Úterý:
10:00 - 19:00
Středa:
10:00 - 19:00
Čtvrtek:
10:00 - 19:00
Pátek:
10:00 - 19:00
Sobota:
ZAVŘENO
Neděle:
ZAVŘENO
x

Nahrávám